Virksomhedsprofil for:

Kirsten Timm IVS

Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi

Profil


Kirsten Timm IVS har beliggenhed i FAABORG-MIDTFYN kommune og hvis virksomhedsform er beskrevet som Iværksætterselskab.

Virksomheden blev oprettet den 25-01-2016 og fik tildelt C.V.R. nummeret 37396311.

Virksomhedens hovedbranche er 62.02.00 d.v.s. at virksomheden beskræftiger sig med "Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi" (læs mere under Branche).

Reklamebeskyttelse


Kontaktoplysninger


Beliggenhedsadresse

Stationsvej 165 A
Sdr Nærå
5792 Årslev

Yderligere kontaktoplysninger er tilbageholdt p.g.a. reklamebeskyttelse

Virksomhedsform m.m.


Virksomhedsform

Iværksætterselskab

Ansvarlig dataleverandør

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen

Branche


Branchekode: 62.02.00

Titel: Konsulentbistand vedrørende informationsteknologi

Beskrivelse:

Branchen omfatter konsulentbistand samt analyser af brugerbehov- og problemer vedrørende planlægning og design af computersystemer, der integrerer hardware-, software og anden informationsteknologi. Branchen omfatter ligeledes installation, oplæring og support til brugerne af systemet.

Omfatter:

  • Konsulentbistand vedrørende planlægning og design af computersystemer, der integrerer hardware-, software- og anden informationsteknologi. Herunder analyse af brugerbehov og -problemer, konsulentbistand vedrørende den bedste løsning, planlægning og design af computersystemer, der integrerer hardware, software og kommunikationsteknologi, med henblik på at opfylde en bestemt klients behov. De i denne branche klassificerede enheder kan levere hardware- og softwarekomponenter til systemet som led i den integrerede servicevirksomhed, eller disse komponenter kan leveres af tredjemand eller underleverandører. De i denne branche klassificerede enheder installerer ofte systemet og oplærer og yder support til brugerne af systemet
  • Del